5 redenen waarom je Found-it moet gebruiken

 

Found-it maak(t) er werk van. En dat bedoelen we ook letterlijk. Met Found-it ben jij in staat je agenda aan te vullen met passende opdrachten of een extra paar handen te vinden om die ene klus uit te voeren. Maar waarom zou je nu écht gebruik maken van de app? We geven je 5 redenen waarom onze app, je onderneming een boost zal geven. Klaar voor? Komen ze.

 

1. Overzicht van geschikte professionals

Time is money. Daarom krijg je in de Found-it app een handig overzicht van professionals met hun bijhorende capaciteiten en vakkennis. Ben je dus op zoek naar een specifieke professional om je bij te staan? Dan kan je snel de juiste onderaannemer vinden die over de nodige vaardigheden beschikt. 

 

2. Eenvoudige communicatie

Communicatie. Het is niet altijd eenvoudig, maar dat veranderd met Found-it! Met de handige chatfunctie kan je meteen professionals aanspreken en geschikte jobs aanvaarden. Perfect om je orderboek snel te vullen. 

 

3. Van professionals voor professionals

Elke gebruiker op Found-it is een professional binnen de bouw- en/of industriesector. Je ziet dus enkel opdrachten van collega ondernemers die weten waarover ze spreken. Jullie kunnen elkaar dus perfect aanvullen. 

 

4. Snel & eenvoudig

Je hebt het vast al eens meegemaakt. Voor een werf die binnenkort opstart of misschien al aan de gang is, heb je nog een nood aan een extra paar handen of een specifieke professional. Dan is het rondbellen om de juiste persoon te vinden. En dan moet je nog geluk hebben dat hij of zij vrij is. Met Found-it is dat verleden tijd. Plaats in enkele kliks een hob online en ontvang reacties van potentiële kandidaten om de job uit te voeren. Dé persoon gevonden? Dan spreek je eenvoudig af via de chat.

 

5. Het is GRATIS

Deze laatste klinkt vast als muziek in de oren. Wil jij gebruik maken van Found-it? Dan is dat volledig gratis. Je registreert je eenvoudig met je BTW-nummer, vult je profiel aan en je kan meteen aan de slag. Je bespaart dus tijd én geld 😉